Новини

Кріс Мартін ушанував Джорджа Майкла виступом у притулку для безхатченків

21 сентября 2017

Кріс Мартін цього тижня завітав у заклад для безпритульних, де влаштував виступ-несподіванку. Він вирішив віддати данину покійному виконавцеві Джорджу Майклу, виконавши класичну святкову пісню дуету Wham! під назвою «Last Christmas».

Відео з виступом Кріса працівники притулку опублікували в Фейсбуку 29 грудня. До ролика вони залишили коментар: «Величезне спасибі Крісові Мартіну з Coldplay за те, що завітав до нашого центру та розважив наших гостей. Ось виконання чарівного триб’юту для Джорджа Майкла із нашим майстром караоке Кевіном!».

Упродовж хвилинного кліпу Мартін грав на гітарі та співав, а Кевін допомагав йому з вокалом.

 

Один із глядачів події, Метью, поділився в Інстаграмі знімком із Мартіном. «Той момент, коли Кріс Мартін із Coldplay приходить у притулок, без суєти, без зайвих фанфар і преси, щоб допомогти приготувати чай і каву, а також заграти на гітарі, щоб гості могли поспівати пісень», – залишив коментар Метью.

 

Щодо інших новин про Джорджа Майкла, то з’явилися відомості, що в його приватній колекції є три невидані повноцінні альбоми. Робочі назви платівок – «Trojan Souls», «Extended Plaything» і «White Light». Але шанувальники можуть бути дещо розчарованими після заяв колишнього одногрупника Майкла з Wham! Ендрю Ріджлі. Останній заявив: оприлюднювати цей матеріал було б недоречно, оскільки Джорж контролював усі релізи, тож ні Ендрю, ні хтось інший, мовляв, не має права переступати через цей принцип.