Новини

Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон розкрили таємниці «Сутінок»

21 сентября 2017

Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон вже готові вийти на червону доріжку. Поки кінопродюсери закінчують останні приготування перед прем’єрою фільму «Сутінки. Світанок. Частина перша», актори поділилися із фанами подробицями зйомок. Зокрема, знаменитості розповіли про ті сцени, які найбільше цікавлять прихильників.

Роберт Паттінсон: «Попередні три частини ми та наші глядачі були в очікуванні інтимної сцени. Адже тут мова йде не про стосунки двох звичайних людей. Тут і романтика, і пристрасть. І до того ж, мій герой — вампір Едвард — весь час перебуває на межі зриву. Тому зіграти було досить важко. Але думаю ми впоралися».

Крістен Стюарт: «Цією сценою цікавляться навіть ті, хто не є палкими прихильниками «Сутінок». Звичайно, зіграти її було найважче за всі попередні. Стосунки Едварда та Белли дуже динамічні і вони так сильно кохають одне одного. І саме це є головним у фільмі».

А ще зміни чекають і на іншого персонажа «Світанку» — вовкулаку Джейкоба.

Тейлор Лотнер: «Образ мого героя Джейкоба буде змінюватися впродовж стрічки. На початку фільму він постане перед глядачами, як недосвідчений юнак. Але потім зростатиме та дорослішатиме. До того ж, і в його житті нарешті станеться дещо романтичне».

За задумом авторів, Джейкоб закохається у доньку Белли та Едварда — Ренесмі. Світова прем’єра стрічки із романтичним та, як завжди, захоплюючим сюжетом відбудеться вже 18 листопада.

 

APTN