Новини

Леді Ґаґа видасть кліп на пісню «John Wayne»

21 сентября 2017

Стефані Джерманотта (так насправді звуть Леді Ґаґу) дивує не щодня, а майже щогодини. То виступ на Суперкубку, то звістка про сумісну появу на «Греммі» з Metallica, а тепер іще й повідомлення про реліз нового музичного ролика. 

Режисером кліпу став Йонас Акерлунд. У відео Леді Ґаґа виробляє викрутаси на байку та влаштовує шалені танці. Подивитися на все це можна нижче.

 

Тринадцятихвилинний виступ у перерві спортивної події минулої неділі, 5 лютого, був сповнений акробатикою, зміною костюмів, стрибками з даху стадіону, а також виконанням хітів «Poker Face», «The Edge Of Glory» і «Telephone».

Шоу Леді Ґаґи стало другим найпопулярнішим за історію гри. За ним спостерігало 117 з половиною мільйонів телеглядачів. Це лише трохи не дотягнуло до концерту Кеті Перрі 2015 року, яким зацікавилося 120,7 мільйона прикутих до екранів осіб.

Після виступу на «Супер Боулі», артистка анонсувала світовий тур. Він розпочнеться в Ванкувері, Канаді, 1 серпня, і триватиме до жовтневих шоу в Лондоні, Бірмінгемі та Манчестері.

І як вона тільки все це встигає? На додаток до всього вищезгаданого, Леді Ґаґа здійснить камео в реаліті-шоу «RuPaul’s Drag Race».

П’ятий студійник «Joanne», до котрого потрапила сумісні творіння співачки з Марком Ронсоном і Father John Mist, а також дует із Фроренс Велч, дістався меломанам у жовтні.