Новини

Леді Ґаґа впала зі сцени, бо її не втримав шанувальник (відео)

18 октября 2019

Леді Гага випала зі сцени під час останнього шоу в межах свого резидентства в Лас-Вегасі.

Нині виконавиця пісні «Joanne» виступає там із двома програмами – «Enigma» і «Jazz & Piano». Вони відбуватимуться в окремі дні до травня 2020-го.

Під час минулого шоу «Enigma» Ґаґа запропонувала шанувальнику Джеку приєднатися до неї на сцені. Коли він пробрався на сцену, співачка стрибнула йому в обійми, але Джек розгубився, у результаті чого і він, і знаменитість звалилися зі сцени на глядачів. Численні очевидці зафіксували випадок на відео.

«Усе гаразд», – сказала Ґаґа шанувальникам після падіння. – Єдине, що не в порядку – нам потрібні сходи для проклятої сцени, щоб я могла піднятися».

Співачка також втішила Джека, який, як кажуть, після падіння розплакався. Зірка запросила його назад на сцену й пожартувала:

«Гадаю, нам усім слід випити чаю після цього, трясця. Не хвилюйся, усе добре. Це не твоя провина. Чи можеш мені дещо пообіцяти? Можеш зараз пробачити собі те, що щойно сталося?»

Після падіння Гага виконала з Джеком «Million Reason», сказавши публіці:

«Я думаю, що це дивовижно… Ми настільки любимо одне одного, що звалилися з довбаної сцени. Знаєте, що ми зробили? Ми потонули в обіймах одне одного, Джеку. Ми як Джек і Роуз із «Титаніка»».

На початку цього місяця Ґаґа також повідомила своїм послідовникам у твіттері, що думає назвати наступний альбом «Adele».