Новини

Лорд затримує видання студійника, бо оплакує свійського улюбленця

4 ноября 2019

Лорд відклала плани щодо прем’єри третьої студійної платівки після смерті собаки на ім’я Перл.

Виконавиця повідомила про це листі для фан-клубу за 2-ге листопада. Лорд зазначила, що сумує через утрату свого свійського улюбленця, і що була змушена відкласти роботу над наступником диска «Melodrama» за 2017 рік.

Артистка, яка завела Перла 2018-го, пояснила: час, проведений із песиком «після років у дорозі», вплинув на спрямування її нових треків. Також вона додала:

«Я отримувала величезну кількості енергії, яку можу описати лише як божественну, і я наполегливо працювала над тим, щоб усе це вам розповісти в альбомі. Я відчувала, що мені подарували цю дивовижу, якою маю поділитися з вами».

Одначе Перл захворів, і, зрозумівши, що його стан погіршився, що «його організм не зможе впоратися», зірка «Royals» усвідомила: жити псові залишилося недовго.

«Я поспішила до спеціалістів. У Перла приблизно протягом години сталося близько двох зупинок серця, після другої він помер. Я тримала його, коли він пішов, і я знаю: він знав, що я поруч. Але ця втрата була невимовно болючою, і світло, яке було увімкнуто для мене, згасло».

Пояснюючи затримку, Лорд, справжнє ім’я котрої Елла Єліч-О’Коннор, продовжила:

«Я втратила свого хлопчика, і мені потрібен певний час, щоб знову побачити добро та завершити створення цього альбому для вас. Це буде не та сама платівка. Кожен, хто відчув утрату, може зрозуміти: відчиняються двері, через які ви переступаєте, і з іншого боку все вже геть по-іншому».