Новини

Маша Собко змінила імідж

21 сентября 2017

Жоден чоловік не оминув увагою Машу Собко на її вечірці. Та й подругам виконавиці припав до смаку її новий образ. На презентацію свіжої відеороботи співачка з’явилася у відвертому вбранні і з яскравим макіяжем. Такою шанувальники і друзі побачили зірку вперше. Павло Табаков, Андрій Kishe та співак Андреас не могли відвести очей від винуватиці події.

Андрій Kishe, співак: «Я еще ее не видел, но если она будет в миниюбке я буду свистеть. Каждый исполнитель хочет, что бы его не только внимательно слушали, а как-то реагировали движениями тела».

Андреас, співак: «Маша Собко — это моя звезда моя мечта. Она сегодня выглядит на пять с плюсом».

Маша Собко, співачка: «Это образ из клипа. Это один из таких ярких образов, мне в нем очень комфортно. Как-то он у нас тоже родился спонтанно».

Кліп на пісню «За тобой» цілий день знімали в торговому центрі на очах у перехожих. Команда працювала на даху будинку, майданчику для паркування та в басейні. На останній локації Машу облили шістьма відрами крижаної води. Та всі труднощі співачка подолала легко. Адже поряд із нею завжди був чоловік Артем Онищак. Він відповідав за операторську роботу у відео. Більше того, саме йому присвячена пісня.

Маша Собко, співачка: «Эта песня настолько запала в душу, это было мое настроение на данный момент, потому что только вышла замуж. Жизнь прекрасна. Любовь. Поэтому появилась песня «За тобой»».

Єдине, від чого зірка відмовилася, так це відрізати коси. А от змінити ліричний жанр на танцювальний Маша Собко погодилася одразу. На її думку, справжній артист має розвиватися в різних напрямах. Кліп «За тобой» уже незабаром з’явиться в ротації на М1.