Новини

Мерая Кері повернулася до старого лейблу, де створює новий альбом

21 сентября 2017

Співачка запишеться на лейблі «Epic», що належить і керується «Sony Music Entertainment», разом із Антоніо «L.A.» Рідом. Із ним вона працювала на «Def Jam». Плани артистки видати збірку найвизначніших композицій збігаються з її новим «Las Vegas show #1», тим не менше очікується, що в новому альбомі будуть деякі оновлені записи, і, можливо, кілька дуетів.

Мерая розпочала свою кар’єру на «Columbia», де видала шість студійних і один святковий альбом. Цей рекординг також належить до компанії «Sony Music Entertainment» (з 1988 року). Потім артистка долучилася до лейблу «Island Records», за підтримки якого 2002 року видала диск «Charmbracelet», а 2005 – «The Emancipation of Mimi», шість мільйонів копій якого у США розлетілися, як гарячі пиріжки. На тому ж лейблі 2008 року Кері видала студійник «E=MC2», котрий досягнув позначки в 1,3 мільйони проданих копій. Диск за 2009 рік під назвою «Memoirs of an Imperfect Angel» купували ще гірше: розійшлося всього 550 тисяч.

Торік на «Def Jam» Мерая видала альбом «Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse». Продаж цього альбому скотився до ще нижчих показників. Нині не продано і 200 тисяч його примірників.