Новини

Мерая Кері представила спокусливу обкладинку синглу «I Don’t»

21 сентября 2017

Усього через кілька днів після викладення фрагменту майбутнього синглу в фіналі шоу «Світ Мераї», артистка представила публіці обкладинку для треку. 31 січня 46-річна співачка виклала в Твіттері спокусливу світлину.

Знімок демонструє Кері на задньому кріслі автомобіля, а репера YG – у кріслі шофера. Кері, схоже, була схвильована з приводу публікації зображення. «Ось вона – обкладинка моєї нової пісні «I Don’t», що виде вже цієї п’ятниці», – залишила коментар у пості виконавиця.

 
 

«I Don’t» справді можна назвати біографічною піснею. У ній ідеться про розрив стоснків Мераї Кері з Джемсом Пакером. Композиція розповідає про гіркоту невдалих стосунків.

Після розлучення з австралійським бізнесменом, Кері, пишуть, була в депресії.

«Спочатку розкол не бентежив Мераю. Скидалося на те, що вона очікувала найближчим часом чогось хорошого. Нині вона усвідомила, що насправді все не гаразд, і життя без Джеймса змушує її погрузати в депресію», – розповів інсайдер виданню «People».

Після розлучення з мільярдером Кері шукала розраду в зустрічах з танцюристом зі своєї сценічної команди Браяном Танака, який на п’ятнадцять років молодший від неї. Цього місяця їх помітили в громадських місцях.

Свіжий трек Мераї Кері «I Don’t» має дістатися слухачам 3 лютого.