Новини

Метті Гілі з гурту The 1975 прокоментував суперечку з Imagine Dragons

4 июля 2019

Напруження між гуртами виникло ще 2017 року, коли Гілі зазначив: «Пісні на кшталт «Radioactive» Imagine Dragons, можна назвати «Pikachu Banana». Це ніщо».

А раніше цього року лідер Imagine Dragons Ден Рейнольдс розмістив в інстаграмі серію публікацій, де в подробицях описав власний настрій, коли він читав негативні коментарі від інших колективів про свій гурт:

«Я переконався в тому, що хлопці з інших груп (The 1975, Foster The People, Smashing Pumpkins, Slipknot і т.д.) відчувають потребу погано говорити про мою групу за будь-якої нагоди. Насправді я не гніваюся на них, а більше засмучуюся через індустрію».

Гілі продовжив ділитися міркуваннями на цю тему, коли завітав на чиказьку радіостанцію «WKQX». Там він поговорив про проблеми створення змістовної музики:

«Ви бачили цього дядька з Imagine Dragons? Він вийшов онлайн днями та бідкається, що його гурт не вважають достатньо хорошим і все таке. Каже на кшталт: «Біллі Корган це каже, Метті з The 1975 це каже». А я такий думаю: «Бро, я такого не казав». І навіть якби я таке сказав, чому ти так переймаєшся? Ти – мільйонер у відомому гурті. Ти не кажеш: «Ой, я зроблю це, але чи можна мене не критикувати?» […] Якщо ти такий видатний, у найвідомішій альтернативній групі в Америці, тебе всюди крутять на радіо, але твоя музика беззмістовна… Ти просто промовляєш «radioactive, woah-oh-oh-oh-oh»… Розумієш, про що я? Можеш сказати, у чому суть? Ну, окрім втечі від реальності».

Цього року The 1975 очолять пару фестивалів «Редінґ і Лідс», де також виступатимуть Post Malone, Twenty One Pilots і Foo Fighters.

А в нещодавньому витоку зазначили, що гурт видасть 17-го серпня нову музику.