Новини

Міцний горішок продемонстрував палку любов до дружини на червоному килимі

21 сентября 2017

57-річний Брюс Вілліс — досі «міцний горішок». Голлівудський актор і крутий чоловік повернувся до однієї зі своїх найвідоміших ролей. П’ята частина культового екшена сповнена насилля, стрілянини та захопливої небезпеки.

Брюс Вілліс, актор: «Безглуздо вважати, що Голлівуд провокує різноманітних божевільних стріляти в людей. Ми не несемо відповідальності за нещодавні трагічні події. Ніхто не піде на вбивство через кіно, там немає жодного заохочення».

Нова, ювілейна, частина «Міцного горішка», яку Вілліс презентував у Берліні, розповідає одразу про двох МакКлейнів — батька і сина. Сімейному угрупованню доведеться боротися проти традиційних для цієї стрічки терористів і тікати з непривітної Москви.

Брюс Вілліс, актор: «Я дещо пришелепкуватий і схожий на свого персонажа. Проте неможливо поводитися так постійно. Хочу подякувати своїй родині за те, що терпить усі мої вибрики».

Свою любов до дружини, Емми Хемінг-Вілліс, актор довів одразу ж на берлінському червоному килимі, пристрасно її розцілувавши.

Українська прем’єра «Міцного горішка 5» призначена на 14 лютого цього року.