Новини

Мішель Родрігес і Зака Ефрона заскочили на поцілунках

21 сентября 2017

Актор зі «Шкільного мюзиклу» і зірка фільму «Оселя зла: 5. Відплата» полетіли на Сардинію приватним літаком у минулий четвер. Їм склав компанію італійський бізнесмен Джанлука Ваччі. Та навіть там знаменитостей дістали довгофокусні об’єктиви папараці. На світлинах видно, як Зак і Мішель зімкнулися вустами, обіймалися і голубилися.

Того ж дня Мішель розмістила в Інстаграмі святкове відео, присвячене 4 липню – Дню незалежності Америки. На ньому видно, як акторка пірнає в басейн і пливе з прапором США в руках. При цьому лунає рок-версія гімну Америки, а також смішок, який приписують Заку Ефрону.

Схоже на те, що Мішель і Зак особливо не стараються приховати свої стосунки. Тим не менше, ніхто з них досі не повідомив про роман.

Найближчим часом Родрігес можна буде побачити в «Форсажі 7», де також знялися Він Дизель, Пол Вокер, Зе Рок і Джейсон Стетхем. Фільм з’явиться в прокаті в квітні наступного року. Зак Ефрон нині озвучує персонажа мультсеріалу «Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise».