Новини

Модель Кара Делевінь стала співачкою

21 сентября 2017

Кара Делевінь із принцеси подіуму мітить у принцеси шоу-бізнесу. Нещодавно в мережі з’явився відеоролик, де модель виконує разом із музикантом Віллом Хердом композицію «Sonnentanz». Хлопець грає на гітарі та співає, а Кара виступає в ролі бек-вокалістки. І робить це досить непогано, як стверджують критики і слухачі. За словами Херда, вони з манекенницею знайомі ще з підліткового віку і він завжди хотів записати з нею спільний трек. Більше того, співак розповів, що в Делевінь не тільки чудовий голос, вона ще й добре грає на гітарі.

Цим різнобічність британки не обмежується: раніше вона зіграла епізодичну роль у стрічці «Анна Кареніна», а тепер готується до знімання у фільмі про життя «золотої молоді». Але про припинення основної, модельної, діяльності Кари поки що не йде мова, адже вона перебуває на піку популярності.

Не менш затребуваною є і модель Фрея Беха Еріксен, яку хочуть бачити на показах і в рекламних кампаніях такі бренди, як Valentino, Bottega Veneta, Isabel Marant, Max Mara та інші. Незважаючи на це, датчанка несподівано для всіх вирішила піти з модельного бізнесу. Знімання для журналів дівчина проміняла на дизайнерську кар’єру, вже у вересні вийде її спільна колекція з маркою Mother. До речі, частина коштів від продажу брюк і футболок піде на користь благодійного фонду «Лікарі без кордонів», волонтером якого давно є сама Фрея Беха.