Новини

Модні критики оцінили наряди, які зірки обрали для церемонії GRAMMY

21 сентября 2017

Чим яскравіше ти світишся, тим більшою зіркою ти є. Принаймні так вважають голлівудські селебритіз. Але якщо одні знаменитості, прогулюючись червоною доріжкою, змушують захоплюватися їхніми вбраннями, то інші викликають одне запитання: «Як можна було це вдягнути?». Цьогорічна GRAMMY насмішила чимало модних критиків. Першою претенденткою на «Найгірший лук» стала Кеті Перрі. Співачка обрала сукню від Валентіно, і вона на ній вдало сиділа. Усе було б добре, якби не чудернацький принт у вигляді нот.

Та що там Перрі, навіть у фешн-ікон бувають відверті промахи. Щойно Мадонна з’явилася на доріжці в товаристві молодого хлопця, усі одразу взялися за голову й було подумали, що це її новий бойфренд. Зрештою з’ясувалося, що це її синок Девід Банда. Ще більше запитань було у фешн-знавців до образу зірки. На їхню думку, Медж слід обирати менш театральні наряди. Мовляв, виконавиця занадто перемудрила з чорним костюмом від Ральфа Лорена. Поп-королева доповнила його тростиною, капелюхом і рукавичками.

Зазнала критики цього разу й Пінк. Співачка одягнула довгу червону сукню, яка буквально злилася з килимовою доріжкою церемонії. Такий лук — однозначно муветон. Дісталося на горіхи й світській левиці Періс Хілтон. Біла довга сукня від Haus of Milani, можливо, була б і непоганим варіантом, якби не сила-силена всіляких стразів. Однак білявка написала у Твіттері, що почувалася принцесою. Ще одною невдахою вечора назвали Алішу Кіз. Співачка з’явилася на церемонії в синьому платті від  Armani Prive, яке далеко не найкращим чином підкреслило її фігуру. Як вона не крутилася, було видно зайві кіло.

Акторка Пола Петтон хотіла шокувати публіку «диким» принтом чи то білої тигриці, чи то зебри. Безумовно, дружина Робіна Тіка змогла привернути до себе увагу, але через значну порцію критики пошкодувала про вибір сукні. Ну а що стосується чоловіків, то тут усе якось доволі банально. Як завжди, представники сильної статі обрали чорні фраки і метелики. Лише французький дует Daft Punk вніс кілька корективів, одягнувши свої традиційні металеві шоломи. Вирізнявся з-поміж решти зірок і Фаррелл Вільямс, який напнув на голову химерний коричневий капелюх і підкреслив лук червоною спортивною курткою.

Фаррелл Вільямс, співак: «Мені подобається те, що я роблю. Незважаючи ні на що, я залишаюся вірним своєму стилю. Ви розумієте про що я? До того ж, я намагаюся не надто перейматися всякими модними штуками. Залишаюся завжди собою. І я відчуваю підтримку фанів. Дякую всім за розуміння».

Умільці одразу створили окремий акаунт капелюха Фаррелла в Твіттері. Про його популярність свідчить кількість фоловерів, яких уже чотирнадцять тисяч. Тож він швидко став новим мемом. Соціальні мережі завалені фото, де користувачі чіпляють капелюх Вільямса на Кеті Перрі і Тейлор Свіфт.