Новини

MyImaginaryFriends готуються випустити однойменний альбом

21 сентября 2017

Київський музичний проект MyImaginaryFriends анонсував вихід дебютного лонгплею. Платівка з однойменною назвою міститиме 12 композицій, робота над якими тривала впродовж двох останніх років. Стилістику альбому музиканти визначають, як суміш «танцювальних ритмів диско, фанкових рифів гітар, електронних хаус-бітів та ніжного жіночого вокалу».

Повідомляється, що концертна презентація «M.I.F.» відбудеться 12 липня в одному із закладів Києва. Цього вечора на гостей заходу чекатимуть безкоштовна роздача першим ста відвідувачам дисків з альбомом гурту та презентація нового учасника колективу. Музичну атмосферу заходу своїми діджей-сетами підтримають Ekspert і Casual Man.

Зазначимо, що проект MyImaginaryFriends було засновано у 2012 році музикантом Олександром Черепановим та вокалісткою Катериною Білоусовою. Впродовж першого півроку свого існування (тоді ще дует) працював у студії над створенням музики та пошуком свого власного саунду. Згодом склад гурту розширився: до MyImaginaryFriends приєдналася Рита Кругляк (бек-вокал) та Юрій Людвиченко (бас-гітара). Музиканти зазначають, що відтоді звучання колективу урізноманітнилося та стало більш «соковитим» і цікавим.

Обкладинка та трек-ліст альбому «M.I.F.»:

01. Intro
02. Hipster
03. Sitting Pretty
04. Faces
05. Connection
06. Colors
07. The Job
08. The Void
09. Autumn Love
10. Love Affair
11. Painkillers
12. Outro