Новини

На концерті в Білорусі шанувальники носили Макса Барських на руках

21 сентября 2017

Разом із традиційним світловим шоу протягом двох останніх турів артиста невід’ємною частиною перформансу став стейдж-дайвінг. Під час концерту білоруські фани підняли Барських над головами і пронесли на руках по залу й повернули назад до сцени, висловлюючи тим самим свою любов до артиста і його творчості. У соціальних мережах у співака запитали, чи не боїться він довіряти себе натовпу, на що Макс зробив зауваження: «На моїх концертах — люди, я не співаю для натовпу».

 

На своїй сторінці в Instagram продюсер артиста Алан Бадоєв прокоментував успіх свого підопічного таким чином:

«Поп-артист на руках у своєї публіки, для Макса Барських це стало невід’ємною частиною концертів. Така любов можлива лише за непідробний потік чистої і світлої енергії. Поза пафосом, поза регаліями і погонами. Макс Барських один на один зі своїм глядачем, він автор, а значить це сповідь: в помилках, в любові, в смутку і в божевіллі. Глядач стає його річкою, єдиним організмом і він довіряє цьому потоку енергії. Спасибі, Мінськ!»

Не обійшлося під час виступу і без сюрпризів. У розпал півторагодинного шоу співак виніс на сцену відро з букетом троянд і почав дарувати прихильницям квіти.

Відзначимо, що сингл «Тумани» 30 тижнів поспіль утримує лідерські позиції міжнародного чарту ТОП-40 радіо NRJ, що є безпрецедентним випадком серед вітчизняних артистів.