Новини

Нікі Мінаж дражнить «безцеремонним» новим альбомом

20 сентября 2019

Очікується, що 36-річна виконавиця представить наступника торішнього «Queen» пізніше цього року. Гітмейкерка «Super Bass» у захваті, що фани почують її «запеклу, веселу та безцеремонну» свіжу музику.

«Наразі я, мабуть, схвильована виданням альбому так, як уже не буле схвильована чимало часу. Я щаслива, що ми не змушуємо моїх шанувальників чекати наступний диск, як я це вчинила раніше», – розповіла Нікі в інтерв’ю для американського журналу «Elle».

Мінаж змусила шанувальників чекати чотири роки між її третім альбомом «The Pinkprint» та її наступним «Queen», і дражнила, що новий реліз буде відображати всю її на сьогодні кар’єру.

«У ньому поєднано все, що люди люблять в Нікі, і це також значно просторіший звук, тому це ідеально пасує колекції», – пояснила вона.

Коментарі прибули після того, як на початку цього місяця виконавиця «Megatron» поділилася твітом, у котрому повідомила шанувальникам:

«Я вирішила піти на пенсію та створити сім’ю».

Однак артистка, що, за чутками, побралася минулого місяця з Кеннетом Петті, пізніше відмовився від своїх слів. Нікі назвала твіт «грубим і нечулим», а ще додала:

«Усе ще залюблена у вас, друзі, і ви це знаєте. На цю тему буде обговорення під час Queen Radio. Обіцяю, що ви будете щасливі. Без гостей, просто поговоримо про все».