Новини

Ніколь Кідман зіграла вдову

21 сентября 2017

Ніколь Кідман, Міа Васіковська та Меттью Гуд відвідали прем’єру нового фільму. Стрічка «Стокер» є свіжою інтерпретацією вампірської теми. Режисер трилера — дворазовий переможець Каннського фестивалю, кореєць Пак Чхан-ук. Цікаво, що фільммейкер абсолютно не володіє англійською. Тож акторам довелося вдатися до послуг перекладача, щоб розуміти, що від них вимагають.

Ніколь Кідман, акторка: «Знаю, це звучить трохи дивно, але після декількох днів спільної роботи я почала відчувати, що йому потрібно. Тобто уже без слів нам було зрозуміло, що ми маємо зараз робити в кадрі. З таким талановитим режисером, як Пак, це неважко».

Міа Васіковська, акторка: «Це фільм про сім’ю, але не зовсім звичайну. Окрім містичної частини, в основу сюжету покладено любовний трикутник між матір’ю, донькою та дядьком. Дуже нетрадиційна історія».

Стрічка розповідає про незвичайну дівчинку, життя якої кардинально змінюється після смерті батька. На похороні головна героїня знайомиться з власним дядьком, котрий прибув, щоб піклуватися про неї та її матір. Проте зовсім скоро дівчинка дізнається, що її родичі зовсім непрості люди. На широкі екрани трилер «Стокер» вийде 1 березня цього року.