Новини

Низький уклін! Новою восковою копією Бейонсе замінили скульптуру англійської королеви

19 сентября 2019

Заміна відбулася в Музеї мадам Тюссо в Лондоні. Там на місці Єлизавети II нині стоїть дружина Джея Зі. Манекен зайняв почесне місце в центрі воскових статуй британської королівської сім’ї сьогодні, 19-го вересня. Це ж, зрештою, королева Бей.

«Якщо на нашому атракціоні хтось уперше й претендує на місце королеви, то це Беонсе. Не хвилюйтеся, вона [англійська королева] повернеться», – мовив генеральний директор Стів Девіс.

«Її королівська високість Єлизавета II славиться своїм почуттям гумору, і ми думаємо, що крива посмішка перетне її обличчя, коли вона побачить, що музичні роялті тимчасово наповнили її взуття», – додав він.

Відвідувачі музею відсьогодні споглядатимуть за Квін Бі на почесному місці, а потім її транспортують на музичну сцену. На новій восковій моделі Бейонсе убрана в жовтий коледж-светр та короткі джинсові шорти. Це один із нарядів, які вона носила під час карколомного сету на «Коачеллі» 2018 року.

«Настав час схилитися перед королевою», – ідеться в підписі до посту зі знімком на інстаграм-сторінці Музею мадам Тюссо.

Бейонсе вже провела певний час із королівською родиною в реальному житті.

У липні вона познайомилася з герцогом і герцогинею Сассекськими на лондонській прем’єрі «Короля Лева». У кліпі, який тоді розповсюджували новинні ресурси, можна почути, як Бей говорить про новонародженого сина принца Гаррі й Меґан Маркл Арчі Гаррісона.

Тим часом Бейонсе анонсувала «Making The Gift» – спеціальний телепроєкт, який покаже глядачеві залаштункові процеси, пов’язані зі створенням натхненного фільмом «Король Лев» альбому. Диск артистка представила в липні.