Новини

Notorious’а BIG’а увічнять у голограмі

21 сентября 2017

Про те, що буде створене голограма Notorious’а BIG’а, Фейт Еванс розповіла в нещодавньому інтерв’ю. Артистка, чий триб’ют покійному чоловікові «I’ll Be Missing You» став хітом незадовго після смерті репера 1997 року, наразі працює над посмертним альбомом дуетів із Біґґі. Називається платівка «The King & I». Презентувати її планують восени.

Під час радіошоу Еванс Розповіла про альбом: «Сьогодні, якби він був живий, я знаю, що ми б зробили щось на кшталт цього. Але те, як об’єднані матеріали й як я використала його вокал, вдихає в цей матеріал нове життя. Виходить зовсім інший витвір».

Згодом Фейт додала: «Наразі ми розробляємо голограму, але я ще не знаю, коли саме я з нею виступатиму. Мені хочеться представити її в першому відео для альбому, і, можливо, використовувати під час шоу. Але це залежить від багатьох чинників».

Компанія, яка створювала голограми Вітні Г’юстон і Тупака Шакура, підтвердила, що нині ведуться перемовини з правовласниками спадщини репера, але додала, що наразі ще не готова офіційно заявити про виробництво об’ємного рухомого зображення.