Новини

Нова платівка Arcade Fire є найочікуванішим релізом осені

21 сентября 2017

Відомий музичний ресурс Gigwise провів опитування серед меломанів, метою якого було виявити найочікуваніший осінній реліз. З великим відривом від найближчих переслідувачів перемогла канадська група Arcade Fire. На її альбом «Reflektor» чекає найбільше читачів ресурсу.

Друге місце в переліку найочікуваніших альбомів осені посіла шефілдська четвірка Arctic Monkeys. Їхня п’ята студійна робота «AM» побачить світ дев’ятого вересня. Слідом за нею меломани чекають на дебютний альбом американського дівочого тріо Haim. Цікаво, що у його складі значаться три рідні сестри, чиє прізвище і дало назву колективу. Ще один дебютний альбом, на який чекає велика кількість поціновувачів музики, має вийти 23 вересня, а його авторство належить шотландському електропоп-тріо Chvrches. Закриває п’ятірку гурт Kings Of Leon зі своєю шостою студійною роботою «Mechanical Bull».

А от найменше чекають на нову платівку Леді Гаги. Незважаючи на масштабну рекламну кампанію на його підтримку, третій альбом королеви фріків меломанів не зацікавив. Подібним анти-успіхом може «похвалитися» зірка підліткових дискотек – Birdy. Її майбутня платівка «Fire Within» посіла друге місце анти-рейтингу.

Найбільшою несподіванкою для складачів рейтингу стало небажання слухачів ознайомлюватися із новою платівкою легендарних Manic Street Preachers. Трішки кращий результат має британський танцювальний дкет Chase & Status, хоча ним пишатись також не варто. А закриває анти-рейтинг довгоочікувана дебютна платівка «Kiss Land» канадського виконавця The Weeknd, на яку, як виявилося, чекає вже й не так багато людей.

Та якими б не були результати цих рейтингів, а справжнім показником успішності стануть об’єми продажу альбомів. І є всі підстави вважати, що за їхніми результатами рейтинг виглядатиме абсолютно інакше.