Новини

Олег Скрипка не скасовує етнофестиваль «Країна мрій»

21 сентября 2017

Засновник «Країни мрій» повідомив, що фестиваль змінює дислокацію — переїздИть до столичного парку «Феофанія». Уже навіть анонсований лайн-ап заходу. Поряд з українськими колективами виступатимуть їхні колеги з Білорусі, Польщі та Великобританії. Хедлайнером, звичайно ж, буде Олег Скрипка, хоча він запропонував долучитися й іншим іменитим музикантам.

Олег Скрипка: «Я Бумбоксам зробив пропозицію, але поки що вони не готові. Ми чекаємо від них проекту. Але я сподіваюсь, що якраз всі ці події, що зараз відбуваються, вони спровокують збільшення кількості саме відомих колективів українських».

Окрім підготування до фестивалю, Олег Скрипка нещодавно навідався з етнодискотеками до Харкова і Донецька. В останньому артист також влаштував показ власної колекції одягу.

Олег Скрипка: «Це був найдушевніший прийом, який в мене був. Не тільки з колекцією, а взагалі як артиста».

Що ж до концертів східними містами, то поки що гурт ВВ не готовий виступати там без належної організації.

Олег Скрипка: «Гурт може приїхати, але треба і сцену, і звук, і все подібне. Тобто зусиль колективу не вистачає. Треба, щоб була якась ініціативна сторона, яка б все це організувала».

Повертаючись до фестивалю «Країна мрій», зазначимо, що всі охочі відірватися під етнічну музику можуть це зробити з 5 по 6 липня.