Новини

OLEYNIK екранізував свою життєву філософію

2 августа 2018

У сюжет музичного ролика виконавець запозичив фрагменти власної біографії. Ідеться про історії для кожного, чиї стосунки руйнуються на очах, і, здавалося б, неможливо нічого змінити.

Музичне відео переказує життєву філософія артиста.

«Чи вміє егоцентрик любити по-справжньому? Дивно, коли точкою відліку є стосунки, а не сама людина. Тут навіть партнер не важливий, він – лише інструмент для «люби мене». Можна керувати собою, але не бажаннями партнера. І якщо щось пішло не так, важливо зупинитися, і знайти момент, де саме відбулося віддалення», – пояснив артист.

OLEYNIK продовжив: «Стосунки – це послідовність кроків. Тут немає гарантії переходу з одного рівня на інший. Інтимна близькість – це вже початок. Хочеш – ходімо зі мною далі. Поки не пройдено перші щаблі, ти не навчився бути спонтанним і проживати сьогодення, як можна говорити про майбутнє?»

Щоб уникнути передбачуваних сюжетних ліній, режисери Денис Маноха і Максим Шелковніков наповнили відео прихованими сенсами. Так, у любовному трикутнику відсутній третій персонаж. Тут закладена ідея про те, що неможливо керувати почуттями іншої людини.

Сюжет розгортається на двох локаціях: у затишній квартирі – символі мікровсесвіту для закоханих. А безмежне поле з витоптаної стежкою – це незворотність минулого й одночасно шлях у нове.

Над образами героїв працювали стилісти Ірина Поліщук та Анастасія Леонова, які звернулися за натхненням до колекцій українських брендів. А партнером OLEYNIK на зйомках «Любишь другого» стала українська модель Аня Пронічкіна. Це був її дебют в ролі актриси.

Перед екранізацією актори кілька годин обговорювали тему відносин, щоб максимально прожити стани героїв.

«Ці зйомки були своєрідним мікротренінгом роботи з цінностями. Нехай глядачеві залишиться їжа для роздумів: щось ляже в основу уявлень про стосунки, а щось виявиться надуманим. Наші цінності проявляються лише з часом», – поділилася Аня Пронічкіна.