Новини

Оля Полякова презентувала кліп «О Боже, как больно» в Інтернеті

21 сентября 2017

Режисером нової відеороботи співачки вперше став Алан Бадоєв, який повернув артистку в минуле, а масштаб знімання розгорнув до кінопроекту.

У кліпі «О Боже, как больно» Бадоєв покаже, чи був у Полякової продюсер, і якою була сама Оля до того, як стала Суперблондинкою. Заради достовірних кадрів співачці довелося повернутися в студентський гуртожиток і навіть оголитися — зняти кокошник.

Щоб показати всю складність творчого шляху Полякової, заради співачки перекрили рух транспорту в Києві (і це в понеділок!), а саму артистку за температури всього +5 обливали водою на очах у здивованих перехожих. У своєму новому кліпі співачка також покаже, як в її житті з’явився кокошник.

На двадцятій годині знімання Алан Бадоєв перетворив Полякову на Царівну-лебедя у всіяній стразами сукні з триметровим шлейфом і посадив співачку за рояль.

Несподіваний для зірки образ придумали Слава Чайка, відомий своєю роботою з The HARDKISS, і Соня Солтіс — кращий стиліст 2015 року за версією премії М1 Music Awards. Вони ж подарували Поляковій новий неймовірно ніжний головний убір. Співачка залишилася в повному захваті, як від презенту, так і від роботи в цілому.

Оля Полякова: «Я вперше це зробила з Аланом Бадоєвим… І це було прекрасно!»

Телевізійна прем’єра кліпу відбудеться вже в цю суботу на М1 у програмі «ДК Прем’єр».