Новини

Pianoбой анонсував україномовний сингл

21 сентября 2017

Дмитро Шуров готується презентувати першу у творчому доробку свого сольного проекту україномовну композицію. Про це музикант повідомив у офіційній спільноті Pianoбой у Фейсбук.

Нова пісня матиме назву «Кохання» та буде презентована найближчим часом.

«Важливе повідомлення для меломанів. «Кохання» – найновіша пісня Pianoбоя, яка побачить світ найближчим часом, повернулася до Києва після мастерингу, а це означає, що вона цілком і повністю готова», – йдеться в повідомленні.

Мастерингом пісні займався Френк Аркрайт, якого, за словами Дмитра Шурова, вважають «найкращим сучасним британським звукоінженером мастерингу у рок-музиці». Він співпрацював із Coldplay, Елтоном Джоном, Radiohead, New Order, System Of A Down, Placebo, The Divine Comedy, Arcade Fire, Oasis, Belle And Sebastian, Blur та багатьма іншими видатними виконавцями.

«Альбоми, які майструвала ця людина, як з’ясувалося, складають, як мінімум, чверть мого постійного плей-листа, а це дуже багато. Тому вибір був очевидний і результат теж», – поділився враженнями від співпраці з Френком Аркрайтом Дмитро Шуров.

До речі, в композиції «Кохання» звучатиме ще й оркестр, записаний в домашній студії Дмитра Шурова «ДЫШУ».