Новини

Поп-діви Брітні Спірс і Мерая Кері зробили спільний знімок. Шанувальники в захваті

21 сентября 2017

Що може бути не так, коли зустрічаються дві знаменитості? Брітні Спірс і Мерая Кері нещодавно влаштували невеличке возз’єднання, під час якого позували для фанів. Брітні виклала в соцмережі зображення, на котрому вона з Мераєю усміхається в камеру під час обіду-вечірки.

Схоже те, що їхній реюніон не був запланований, позаяк виконавиця «Baby One More Time» залишила коментар до знімка: «Ніколи не знаєш, із ким зустрінешся на вечірці-обіді! Велична ніч! Стільки веселощів, спасибі, Кейд!».

 

Як і можна було очікувати, шанувальники шалено відреагували на побачений знімок. «Королеви попу. Я шокований. Просто зараз можу вмерти», – написав користувач Твіттера, тим часом інший зазначив: «Дві ікони в одній кімнаті: не можу дихати». Деякі фани також поцікавилися, чи не планують артистки сумісну студійну роботу.

Про приязне ставлення одна до одної, ба навіть взаємне захоплення виконавець відомо вже давно. 2015 року Брітні зазначила, що малює топлес у своїй кімнаті, коли слухає музику Мераї. «Я люблю Мераю Кері. Я малюю в кімнаті. Це така моя спеціальна кімната для малювання, де я просто щось зображаю на стінах, а також займаюся всім таким шаленим. Учора я придбала її новий альбом «Greatest Hits» і її новий «Infinity», і стояла там топлес, просто малювала, і влаштовувала всі ці мистецькі штучки», – поділилася Брітні.

А от Мерая розповіла, що любить Брітні, у торішньому інтерв’ю. Вона похвалила колегу: «У нас була нескінченна розмова. Вона дійсно хороша дівчина».