Новини

PSY розважив американських студентів

21 сентября 2017

PSY довів, що вміє не лише кумедно витанцьовувати у своїх кліпах, а ще й виголошувати промови за трибуною. Південнокорейський репер навідався до Гарвардського університету, куди його запросили поспілкуватися зі студентами. Автор «Gangnam Style» виступив перед ущерть заповненою аудиторією і зізнався, що завжди мріяв навчатися у цьому закладі. Однак не склалося.

PSY, співак: «Я був типовим студентом бостонського коледжу. Цілих чотири роки я протирав штани за партою навчального закладу. Єдине, що я пригадую зараз, так це свій перший нікнейм — WWF».

PSY постійно жартував і влаштовував інтерактив зі студентами. Виступаючи перед аудиторією, співак згадував невдалі спроби своїх співвітчизників продертися до американського шоу-бізу. Окрім того, репер порадував усіх присутніх розповіддю про співпрацю з поп-королевою Мадонною.

PSY, співак: «Я пам’ятаю, як вперше побачив Медж на спільній репетиції. Вона виконувала якісь рухи лежачи на сцені. Коли я увійшов вона промовила: “Привіт, любчику”. Я тоді ще собі подумав: “О Боже, сама Мадонна називає мене любчиком”. На додачу, вона сказала мені, що я можу торкатися будь-якої частини її тіла, але тільки на сцені».

Ректорат Гарварду запросив PSY взяти участь в обговоренні впливу сучасних технологій на молодь. Однак співак перетворив імпровізовану лекцію на вечір гумору.