Новини

Pussycat Dolls планують возз’єднатися

21 сентября 2017

Дівочий гурт Pussycat Dolls розпався 2010 року. Тоді його учасниці – Ніколь Шерзінгер, Ешлі Робертс, Кімберлі Ваятт, Мелоді Торнтон і Джессіка Сатта вирішили податися в сольне плавання. Однак тепер виконавиці готові забути колишні сварки й відродити колектив.

«Гурт веде перемовини про возз’єднання найближчим часом і наразі вирішується, чи всі співачки можуть до нього повернутися», – розповіло джерело британській газеті «The Sun»

Про напруження в гьолзбенді стало відомо, коли виконавиці одна за одною оголошували свій вихід зі складу гурту. За Джессікою, яку, як вона розповідала, вигнали з команди після зламаного на гастролях ребра, з бенду пішла Кімберлі, котрій не подобалася напружена ситуація, що виникла за лаштунками. Згодом колектив полишили й інші учасниці.

Тепер же, за словами інсайдера, витекло чимало води. Ніколь, мовляв, бачилася з більшістю лялечок і готова возз’єднатися. «Замість того, щоб обговорити розбіжності, нині більше йдеться про сумісну роботу, яка збере їх усіх у студії та стане зрозуміло, як вони звучатимуть», – додав очевидець.

37-річна Шерзінгер раніше висловлювала бажання з приводу відновлення роботи колективу. «Я люблю своїх одногрупниць, я сумую за ними, я бажаю їм найліпшого. Не розумію, чому в майбутньому не можна було б знову зібратися», – розповіла вона якось під час радіоінтерв’ю.