Новини

Раніше небачене відео Емі Вайнгаус виринуло перед виданням документального фільму

30 октября 2018

Реліз «Back To Black» на DVD відбудеться 2-го листопада. Творці кіно зосередили увагу глядача на створенні однойменного студійника. Документальний фільм включає інтерв’ю з продюсерами Марком Ронсоном і Салемом Ремі.

Іще до стрічки потрапили кадри з лондонської «Riverside Studios». 10-го лютого 2008 року Вайнгаус улаштувала там приватний концерт. Шоу відбулося тієї ж ночі, коли співачка виборола п’ять статуеток «Греммі», серед яких була й відзнака «Запис року».

А тепер з’явилося відео, на котрому зірка виконує трек «Love Is A Losing Game». Можете переглянути його нижче.

Тим часом сім’я Вайнгаус нещодавно підтвердила, що планує підготувати байопік про життя співачки. Згідно з повідомленнями, продюсер Елісон Овен (попрацювала над стрічками «До зустрічі з тобою» і «Суфражистка») буде режисером фільму, а Джефф Дін («Чумові шузи») напише сценарій.

Анонс прибув незадовго після планів представити наступного року голограму Вайнгаус. Попри неоднозначну реакцію шанувальників, батько виконавиці Мітч Вайнгаус охрестив проект «мрією».

«Побачити те, як вона знову виступає, – це те, що не вимовиш словами. Музика нашої доньки торкнулася сердець мільйонів людей, тож важливо, щоб її спадщина тривала в такий новаторський і неймовірний спосіб».