Новини

Ріанна працює над реґі-альбомом

3 мая 2018

Ріанна прикрасила свіжу обкладинку одного з глянців. У супровідному текстовому матеріалі зазначили, що наступний альбом артистки буде натхненний піснями Боба Марлі, а також творами продюсера Supa Dups, який відомий своєю співпрацею з Beenie Man і Шоном Полом.

Звістку виклали після того, як барбадоська виконавиця запевнила на початку тижня, що готує свіжу музику. «Вони наближається!» – відповіла Рірі шанувальникам після того, як її запитали про новий матеріал. Джерело, близьке до співачки, також повідомило, що зірка, можливо, представить одразу дві платівки.

В інтерв’ю виконавиця розповіла, які пісні Боба Марлі любить найбільше. «Я буду схожа на справжню туристку, якщо скажу вам про мої улюблені пісні Боба. Це – «Three Little Birds», «No Woman, No Cry» і «Redemption Song»».

Зачепила Ріанна й тему стосунків із колишнім співавтором Дреком: «Нині ми не дружимо, але й не ворогуємо. Якось так».

Іще вона сказала кілька слів про свою зростаючу бізнес-імперію. Коли мова зайшла про лінію косметики, яка включає сорок відтінків кольорів, співачка сказала, що зосередилася на продукції для темношкірих жінок. Їй, мовляв, було прикро, що косметична індустрія орієнтується здебільшого на білих клієнток.

Поцікавилися в Ріанни й тим, як вона ставиться до свого статусу так званої «рольової моделі» або ж – особи, що є прикладом для наслідування.

«Цей титул причепили до мене, коли я ще була в пошуку власного шляху, на очах усього світу припускалася помилок. Я не думала, що це несправедливо. Тепер я розумію цю концепцію, але тоді я була того ж віку, що й дівчата, котрі мене наслідували. А бути підлітком – це ох як нелегко».