Новини

Ріанна відновила стосунки з Дрейком

21 сентября 2017

Ріанна, здається, знову зійшлася з Дрейком. Співачку і репера бачили разом після концерту останнього в Манчестері. Парочка трималася за руки, а згодом вирушила на орендовану квартиру, де й пробула до ранку. Минулого тижня Рірі і Дрейка заскочили папараці, коли ті вечеряли в ресторані. Тож з огляду на останні події можна припустити, що зірки відновили роман.

Тим часом, таблоїди знайшли собі свіжу жертву для обговорення, а саме — цьогорічну лауреатку премії «Оскар» Люпіту Ніонго. Преса неабияк зацікавилася особистим життям акторки і вже встигла в результаті розслідування віднайти її бойфренда. Ним виявився не простий смертний, а теж людина творча — репер K’Naan, справжнє ім’я якого Кейнан Варсаме. Пара разом із вересня минулого року, проте поки що не поспішає переходити на новий рівень стосунків.

А от хто й бере нові висоти в коханні, так це сестри Олсен, які вже готуються до весілля. Раніше стало відомо, що одній із близнючок, Мері-Кейт, освідчився бойфренд, брат колишнього Президента Франції, Олів’є Саркозі. І хоча наречені інформацію поки що не підтвердили, їхні друзі розповіли, що пара вже думає про потомство. Інша Олсен, 25-річна Елізабет, днями теж почула заповітні слова від коханого, актора Бойда Холлбрука. Хлопець дотримав традиції і попросив руки акторки в її батька.

Поки хтось лише планує весілля, Стейсі Кіблер своє вже відгуляла і тепер чекає на нову, не менш радісну, подію — народження первістка. Американська преса одностайно заговорила про вагітність колишньої дівчини Джорджа Клуні. А інформацією начебто поділилися найближчі друзі пари. Спортсменка наразі відмовчується, але подейкують, що животик уже помітний.
Невтішні новини надійшли від однієї з найкрасивіших пар Голлівуда — Орландо Блума і Міранди Керр. Зірки, котрі спочатку просто роз’їхалися, тепер на повну готуються до розірвання шлюбу. Модель раніше сподівалася врятувати сім’ю заради спільного трирічного сина Флінна. Однак Орландо виявився невблаганним, він наполягає на завершенні стосунків.