Новини

Роббі Вільямс із 2006 року не має мобільного телефона

14 ноября 2019

Колишній учасник Take That – один із найвідоміших британських артистів. Але його присутність у соцмережах можлива виключно завдяки людям, котрі його оточують. Цим Роббі поділився під час футбольного ток-шоу.

У виконавця просто немає пристрою, який би дозволив йому оперативно ділитися в соцмережах світлинами, відео й повідомленнями. І відбувається це вже тринадцять років.

«Я завжди користуюся комп’ютером. У мене завжди є вай-фай… Я позбувся [свого телефона], тому що вони мені просто не подобаються», – поділився Вільямс.

Про те, як йому вдається залишатись активним у додатках, включаючи твіттер й інстаграм, артист додав:

«Я не маю свого пароля ні до чого, інакше моя кар’єра закінчиться… Я кажу декільком людям, що туди викласти, а потім перевіряю це».

Одкровення Роббі означає, що він ніколи не володів смартфоном. Річ у тім, що перший такий пристрій відомого бренду, який задав темпоритм на ринку, «вийшов» у люди через рік після того, як попзірка відмовилася від технології.

Виходить, Вільямсу допомогли покепкувати з Бібера, або він це зробив зі свого комп’ютера.

Ще 2016 року інший британець Елтон Джон також зізнався, що не шанувальник смартфонів. Торік він скаржився на їхнє широке використання. За словами гітмейкера «Rocket Man», до того, як у телефони вмонтували камери, ви могли дозволити собі поводитися на публіці геть непристойно, і ніхто не зміг би це зафіксувати. А тепер вийти на публіку непросто.