Новини

Роббі Вільямс вписав своє ім’я в історію «Британського чарту»

21 сентября 2017

Випускаючи свою нову платівку Роббі Вільямс навіть не очікував, що назавжди впише своє ім’я в історію «Британського чарту». Звісно, співак міг розраховувати на комерційний успіх альбому та позитивні відгуки музичних критиків. Однак навряд чи він сподівався, що його ім’я з’явиться поруч із ім’ям Френка Сінатри.

Справа в тому, що альбом «Swings Both Ways» став тисячною платівкою, що посіла першу сходинку «Британського чарту». Аби це сталося, знадобилося цілих 57 років. Саме стільки часу минуло відколи вперше на вершині хіт-параду опинилася платівка Френка Сінатри «Songs For Swingin’ Lovers!».

Роббі Вільямс, співак: «Я на сьомому небі від щастя, що «Swings Both Ways» посів перше місце. І це така честь, що мій альбом став тисячним диском, якому вдалося досягнути вершини хіт-параду відтоді, коли там вперше опинився мій кумир Френк Сінатра зі своїм «Songs For Swingin’ Lovers!».

На другому місці цього тижня відзначилася нова робота Емінема «The Marshall Mathers LP 2», а третю сходинку посів Джейк Багг зі своїм другим студійником «Shangri La».