Новини

Сандра Баллок заробила більше ніж Дженніфер Лоуренс і Дженніфер Еністон

21 сентября 2017

Відповідно до рейтингу видання «Forbes», Сандра Баллок здобула найвищі гонорари за 2014 рік. Упродовж дванадцяти місяців банківські рахунки голлівудської зірки зросли приблизно на 51 мільйон американських доларів. Фінансовий успіх Баллок в основному пов’язаний з її роллю в стрічці «Гравітація», котра стала касовим хітом 2013 року та завдяки якій Кіноакадемі її вдруге номінувала на «Найкращу актрису».

«Фільми, засновані на оригінальних ідеях, порівняно зі стрічками, знятими за коміксами,– сьогодні рідкість у Голлівуді… Але режисер Альфонсо Куарон і „Warner Bros”. здійснили прорив „Гравітацією”. Чи не головна причина успіху стрічки – майстерна акторська гра Сандри Баллок, яка зобразила в фільмі Раян Стоун. Окрім того, що картина виборола сім „Оскарів”, вона допомогла Баллок стати найвисокооплачуванішою актрисою року»,– зазначено в виданні-ініціаторі рейтингу.

Одразу за «Міс конгеніальністю» опинилася молода зірка Дженніфер Лоуренс. Її гонорари з червня 2013 до червня цього року становлять близько 34 мільйони доларів. 23-річна акторка, якій торік дістався «Оскар», знялася в двох успішних франшизах – «Голодних іграх» і «Людях Ікс».

«Бронза» голлівудських знаменитостей, що найбільше розбагатіли за 365 днів, дісталася Дженніфер Еністон, котра заробила 31 мільйон. На четвертій сходинці з 19 мільйонами опинилася Гвінет Пелтроу, а торішня лідерка рейтингу, Анджеліна Джолі, цього разу обійняла п’яту позицію, заробивши 18 мільйонів.

До десятки також увійшли: Камерон Діаз (18 мільйонів доларів), Скарлетт Йоханссон (17 мільйонів доларів), Емі Адамс (13 мільйонів доларів), Наталі Портман (13 мільйонів доларів) і Крістен Стюарт (12 мільйонів доларів).