Новини

Селена Гомез відвідала фестиваль «Санденс»

21 сентября 2017

«Некерований» Вільяма Мейсі — один із фільмів, що глядачі побачать останнього дня «Санденса», цієї п’ятниці. Селена Гомез, яка зіграла в ньому, розповідає, що режисеру довелося її вмовляти. Та коли Мейсі показав сценарій і назвав решту акторів, вона миттю відклала свої справи.

Селена Гомез: «Антон Єльчин, Лоренс Фішборн та Фелісіті Хаффман. Це дуже гарна стрічка, адже в ній задіяні гарні люди. Я отримую насолоду, навіть просто перебуваючи з ними в одній кімнаті. І я хочу навчатися в них, удосконалюватися. Я рада, що сподобалася їм».

«Некерований» розповідає про батька, який виявляє музичні таланти сина, а після його смерті — і свої також. Вокальні здібності Селени, як виявилося, ще не до кінця розкриті.

Селена Гомез: «Я співаю з чотирнадцяти років. Я записала чотири першокласні хіти, перш ніж мене почали пускати в клуби. Отже моя кар’єра співачки тільки починається. Це мене тішить, адже я досі не мала можливості показати свій ліричний бік. Над цим я й працюватиму».

Як зізналася Селена, на «Санденсі» вона відпочиває від щоденного божевілля, яким переповнені вщерть її будні.

Селена Гомез: «Я ходжу тут у зручному одязі, не переймаюся зовнішнім виглядом і просто тусуюся з крутими людьми».

Одним із крутих є Джош Дюамель, який приїхав на фестиваль із собаками. Найважливішою темою, що буквально не сходила з вуст актора, був захист тварин.

Джош Дюамель, актор: «Ви знаєте, я тут не тільки для того, щоб розповідати про захист братів наших менших. Ви можете звертатися до мене, якщо серйозно подумуєте завести кота чи собаку. Врятуйте якусь тваринку, прихистіть її. Ми проти того, щоб люди заводили домашніх улюбленців, бо це прикольно. Це відповідальний учинок, вони ж потім стануть вашими найкращими друзями».

За словами Дюамеля, він уперше усвідомив, як це добре — рятувати тварин, коли з дружиною Фергі підібрав песика. Актор упевнений, урятовані тварини набагато відданіші, адже відчувають, що їм дали друге дихання, і тому дуже вдячні за це господарям.