Новини

Сесія гурту Nirvana, яка включає невидані пісні, оприлюднена онлайн

21 сентября 2017

Вони були створені 15 лютого 1993 року на «Pachyderm Studios». Бобіну, на якій сім треків, продали в мережі. Шанувальник, що її придбав, вирішив поділитися знахідкою з іншими. Серед записів є дві версії пісні «Dumb», три версії «Marigold» і дві раніше невідомі композиції.

Як повідомляє «Stereogum», один із треків схожий на соло барабанщика Дейва Ґрола, інша називається «Lullaby». Подейкують, що лідер гурту Курт Кобейн грав для останньої на барабанах. Нижче можна прослухати ці дві нові пісні.

 

 

 

Нещодавно Юліана Гатфілд розповіла, що розглядає можливість продажу листа Курта Кобейна, який артист надіслав їй за рік до смерті. Колишня вокалістка Blake Babies мовила, що їй цікаві пропозиції, що починатимуться з двадцяти тисяч доларів. Рукописний лист Кобейн надіслав після першої та єдиної зустрічі з колегою за лаштунками концерту Nirvana в Нью-Йорку 1993 року.

«У листі Курт просить вибачення за те, що за лаштунками було багато людей, які бажали отримати хоч дрібку уваги від нього: потиснути руку, привітатися. І гардеробна кімната в підвалі була дуже маленькою. Це була тісна і галаслива зустріч. Часу та простору на тривалу розмову не вистачало. Але Курт був дуже люб’язним і за ту кількахвилинну бесіду ставився до мене шанобливо. Я була рада нарешті з ним зустрітися», – розповіла Гатфілд про своє рішення продати лист в есе для «The Talkhouse».