Новини

Сходив по хліб – а йому таємне одруження приписують

21 сентября 2017

Бойфренд Малі Сайрус підживив припущення про те, що вони таємно пов’язали себе шлюбними путами. Актор потрапив в об’єктиви папараці зі срібною каблучкою на безіменному пальці лівої руки. Сталося це під час його прогулянки в Малібу 29 серпня.

У білих футболці й снікерсах і чорних шортах австралієць ходив до місцевої пекарні, де придбав собі багетів, а потім застрибнув у позашляховик. Майлі поряд не було.

 

Поява на людях відбулася після звістки про сварку Ліама та Майлі. Він, мовляв, не хотів носити каблучку. «Вона штовхнула його і примусила носити перстень. Зрештою вона втратила контроль і люто на нього накричала. Це була одна з найгарячіших їхніх сварок. Пара не спілкувалася майже два дні», – розповіло джерело виданню «Life & Style».

Відтоді актор, щоб більше не засмучувати кохану, і носить прикрасу. Але вони ще офіційно не одружені, додало джерело: «Єдине, чого не вистачає – це документів про шлюб. Вони поки зосереджені на зміцненні кохання, а не на плануванні весілля».

Малі та Ліам познайомилися 2009 року на знімання фільму «Остання пісня». Пара заручалася 2012 року, а через рік скасувала заручини. Торішнього жовтня виконавиця «Wrecking Ball» підтвердила, що вони знову заручені.

«Я думаю… Я знаю, що всі події трапляються з якоїсь причини, – раніше прокоментувала розрив стосунків Сайрус. – Коли ми вперше розбіглися, я не знала, чи це – кінець, чи ми знову будемо разом. Але знала, що куди б я не прямувала, це був правильний шлях. Люди розбігаються і знову сходяться. Думаю, це чудово, бо розумієш, що це по-справжньому. І водночас ти можеш зосередитися на собі. Мати час на дорослішання».