Новини

Шоу Брюссель отримало почесну відзнаку «Телетріумф»

21 сентября 2017

Тринадцятий «Телетріумф» тричі переносили через напружену ситуацію в Україні. Зрештою церемонію нагородження вирішили провести за допомогою інтернет-трансляції.

Валентин Коваль, генеральний директор М1: «Немає того шуму, немає метелика, смокінга, немає всієї тієї метушні, немає червоної доріжки, немає привітань колег, немає, врешті-решт, самого призу ще в руках, бо він тільки ввечері сьогодні доїде до нашого офісу. Але радість від перемоги та ж сама».

Затамувавши подих, напружено чекав оголошення переможців і колектив М1. Тримати кулаки довелося довго, адже кількість номінацій торік зросла до сорока шести. «Емодинівці» почали навіть жартувати, що статуетки на столику ведучих події просто не зникають. І ось урочиста мить. З чорної скриньки дістають чорний конверт і оголошують переможця в номінації «Музична програма/фільм».

Валентин Коваль, генеральний директор М1: «Коли кращі з музики і кращі з музичного телебачення об’єднуються для створення якогось телепродукту, то це має бути кращий продукт. Тому Брюссель — наш проект, який ми створювали разом з Океаном Ельзи, або з Вакарчуком і командою, яка працювала над цим проектом, він отримав “Телетріумф” і це і приємно і, як на мене, дуже справедливо».

Нова телевізійна студія каналу М1 уперше відчинила двері музикантам для унікального в історії українського шоу-бізнесу проекту — прямої онлайн-трансляції концерту Брюссель 13 грудня 2011 року.

Юрій Конотовський, режисер М1: «Со Славой Вакарчуком мы работаем давно. Очень приятно с ним работать, очень хорошая у него команда. Этот приз по праву принадлежит всей команде М1, которая работала над этим проектом. И вообще, мое пожелание: давайте, наверное, все-таки вкладывать деньги в живую музыку. Хватит покупать яхты, давайте вкладывать в живые концерты».

Переглянути ще раз незабутній концерт гурту Брюссель, який приніс М1 перемогу на «Телетріумфі», можна буде сьогодні о 21:00.