Новини

Синові Вілла Сміта й Джади Пінкетт Джейденові виповнився двадцять один рік: як нащадка привітали батьки?

9 июля 2019

Сім’я Смітів 8-го липня відзначила день народження Джейдена, котрому виповнився двадцять один рік. Джада Пінкетт-Сміт оприлюднила з нагоди свята пост, присвячений одному зі своїх «найдорожчих скарбів». Акторка виклала в інстаграм історіях слайд-шоу з сімейних знімків і домашніх відео юного Джейдена, зняті від його появи на світ.

У супровідному заголовку Джада вилила свою любов до первістка. Друга половина Вілла Сміта написала:

«Після першого триместру… бути вагітною тобою було одними з найщасливіших моментів мого життя. Ти був матеріалізованою радістю».

Пінкетт-Сміт додала:

«Коли ти народився, то став моїм першим досвідом матеріалізованої любові. Ти так навчив мене любові та доброти. Ти був сильним учителем у моєму житті. Почуваюся благословенно, що ти вибрав мене на роль своєї матері. Один із моїх найдорожчих скарбів. Люблю тебе, Джейдене».

Солодке вітання торкнулося сердець друзів і послідовників, серед котрих була й Зої Салдана. Остання прокоментувала: «Це змусило мене плакати! Ти – прекрасна мати для виняткової людини, людей! Щасливого дня народження, Джейдене!»

«А яким джентльменом він став, завжди такий вихований. Щасливого дня народження, Джейдене!» – написала Наомі Кемпбелл.

Тим часом Вілл Сміт розмістив власне фото та відеоданину імениннику, у якій жартома пригадав те, як син був зачатий:

«Сьогодні Джейденові двадцять один! Це поєднання досі дивує мене… Кохання + текіла = людина. Щасливого дня народження, Джі-Діґґі. Чи можу я повірити, що тобі вже двадцять один?!»

Джада і Вілл також є батьками вісімнадцятирічної дочки Віллов Сміт, а ще актор і репер має 26-річного сина Трея Сміта від колишньої дружини Шері Зампіно.