Новини

Skrillex’а зобов’язали виплатити шанувальниці понад півтора мільйона доларів

22 ноября 2018

За даними «TMZ», про збитки для здоров’я зазначено в позові Дженніфер Фрейссл. Остання почала судитися з діджеєм у лютому 2014-го. Фрейссл стверджує, що постраждала від удару об сцену, коли під час концерту в Лос-Анджелесі виконавець удався до стейдж-дайвінгу.

Усього судове журі призначило потерпілій як компенсацію 4.525.402 доларів, при цьому на плечі Skrillex’а лягло тридцять п’ять процентів од цієї суми. Решту жінці виплатить компанія, що організувала тур для діджея, а також місцеві організатори концерту. Служителі Феміди також зазначили, що сама позивачка теж є частково відповідальною (якимось чином вирахували п’ятнадцять відсотків) за інцидент.

У коментарі для «TMZ» Skrillex мовив: «Для мене немає нічого важливішого, аніж мої фани та їхня безпека під час моїх шоу. Я прагну, щоб їм було весело й вони насолоджувалися музикою».

Адвокат діджея Баррі Томпсон зазначив, що є відеозаписи, котрі підтверджують: артист жодного разу фізчино не контактував із пані Фрейссл. Юрист здодав, що вони прийняли рішення оскаржувати вирок суду.

Щодо творчості, то EDM-діжей і продюсер нещодавно видав із Lil Pump посмертну для XXXTentacion сумісну пісню. Ідеться про трек «Arms Around You».

Цього року він також оприлюднив нову композицію свого емо-гурту From First To Last. Артист став співавтором і співпродюсером треку «Surrender».