Новини

Снуп Доґґ вирішив продати свій річний абонемент на ігри «Лос-Анджелес Лейкерс» за п’ять доларів

5 марта 2019

Коли улюблена команда програє, спустошені фани на емоціях можуть вдатися до того, що самі від себе не чекали. До таких фанів можна зарахувати й Снупа Доґґа.

Навіть залучення спортивної суперзірки Леброна Джеймса не врятувало улюблену команду репера «Лос-Анджелес Лейкерс» від невдалого сезону. Їхня нещодавня поразка геть засмутила репера.

Снуп заглянув у соцмережу, де виклав емоційне відео. У ролику виконавець виказав усе, що думає про тренера команди Люка Волтона, а потім запропонував викупити до кінця сезону своє місце в спортивному центрі. Усього за п’ять американських доларів.

«До біса страшно спостерігати за грою «Лейкерс». Хтось має піти. До біса це лайно. Хтось має піти… Починаючи з тренера. Це лайно не спрацює. Це не шлях «Л. А.»» – почав артист.

Іще він додав: «Все, продаю свій чортів абонемент. Я забронював собі місце на наступні два, три роки. Цьогорічний ви можете забрати. П’ять доларів за бісовий абонемент на ігри «Лейкерс». Така його ціна. Будь-хто може його отримати, будь-хто із побратимів, звертайтеся просто зараз».

Різка критика Снупа Доґґа виринула після того, як експерти оголосили свій прогноз: Лейкерс не потрапить у плей-оф НБА. У фінальній таблиці команда за чотири очки відстає від «Сан-Антоніо Сперс». Леброна та його товаришів по команді може врятувати хіба-що переможна серія ігор.