Новини

Соландж Ноулз бореться з таємничою недугою

28 декабря 2017

Виконавиця «Cranes in the Sky» оприлюднила стан власного нервового розладу в довгому інстаграм-повідомленні, у якому пояснила, чому вона не може вийти на сцену нарикінці року в Йоганнесбурзі.

«Останні п’ять місяців я тихо лікувалася від автономного розладу, – написала виконавиця. – Для мене це була нелегка подорож. Іноді я почуваюся круто, а іншим разом – геть некруто. Це складні діагнози, і я, як і раніше, досліджую це питання, але тепер мої лікарі не дозволяють мені влаштувати такий тривалий переліт, а потім іще й проводите складне шоу».

Соландж також вибачилася через зрив концерту, але пообіцяла виступити в майбутньому:

«Даю вам своє тверде слово: я повернуся з AfroPunk і дам цей концерт… бо мені надзвичайно важливо об’єднатися з людьми, які так надихнули мене».

Організатори фестивалю також опублікували в Інтернеті власну заяву про зміну планів, у котрій висловили підтримку та добрі побажання для Соландж:

«Нам надзвичайно важливо, щоб вона одужала й мала хороше здоров’я. Її музика та дух – це наше середовище комфорту та натхнення».

Новина виринула після того, як Соландж через стан здоров’я минулого місяця відмовилася від концерту в Флориді. Тоді вона не надала точного опису своєї недуги.

Загальні симптоми вегетативних розладів можуть включати запаморочення та непритомність при стоянні.