Новини

Співачка ILLARIA презентувала «грецький» кліп

21 сентября 2017

За словами виконавиці, нова авторська україномовна пісня невипадково має саме грецьку назву, адже у перекладі «Агапіму» (грец. «αγάπη μου») – означає «Мій коханий».

«На цю ліричну композицію співачку надихнула її власна історія романтичного знайомства із майбутнім чоловіком, яке відбулося на землі їхніх еллінських предків. Очевидним виявився і вибір місця зйомок кліпу – мальовничий і загадковий острів Крит, де закохані планували не лише приємно відпочити, а й втілити задум спільної творчої роботи», – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці співачки у Фейсбук.

У прес-релізі також відзначається, що кліп на пісню «Агапіму» – це одна з найромантичніших відеоробіт співачки.

Уперше режисером власного музичного відео стала сама співачка, а її обранець Сергій Середа дебютував у ролі оператора.

«Цей тандем і автобіографічність пісні додали роботі особливої чуттєвості та інтимності. Романтичний образ співачки довершили вишукані і невагомі сукні від української дизайнерки Анастасії Іванової, а також робота незмінної стилістки Наталки Карпенко», – зазначили у прес-службі Ілларії.

 
 

До слова, прем’єра кліпу спершу планувалася на осінь 2014 року, але ILLARIA вирішила допрацювати аранжування, посиливши пісню оркестровим звучанням. Через це була змінена і концепція кліпу, і час презентації – серпень 2015.

Нагадаємо, 16 липня ILLARIA презентувала сингл «Агапіму». Він став першим новим сольним матеріалом Ілларії, з часу випуску її другого студійного альбому «13 Місяців» (2013).