Новини

Сумісний трек Gucci Mane і The Weeknd’а прибув онлайн повністю

21 сентября 2017

Напередодні виходу свого нового альбому Ґуччі Мен представив іще одну композицію, що буде представлена на диску. Ідеться про трек під назвою «Curve», до котрого також доклав зусиль The Weeknd. Пісня, що має простий біт, відображає спосіб життя ловеласів.

 

Про аудіороботу Ґуччі Мен розповів діджею Зейну Лоу: «Я – палкий шанувальник The Weeknd’а й поважаю його та всю його команду. Хтось казав мені, що і йому подобається моя музика, і ми обмінялися номерами та почали зв’язуватися один із одним. Я надсилав йому записи, він мені – біти. Й одного дня він надіслав цей запис, продюсером якого є Nav. Це ніби був ранній подарунок на Різдво».

Пісня «Curve» буде включена до майбутнього одинадцятого студійника Ґуччі «Mr. Davis». Платівка просто нафарширована голосами знаменитих колег репера – Нікі Мінаж, Біґ Шона, Migos, Schoolboy Q, A$AP Rocky й інших. Альбом видадуть уже завтра, 15 вересня.

Раніше виконавець представив кілька синглів із альбому: «Make Love» із Нікі Мінаж, «Tone It Down» із Крісом Брауном і «I Get the Bag» із гуртом Migos.

Цей рік для Ґуччі видається насиченим. Після релізу платівки він планує видати свою автобіографію (19 вересня). Іще виконавець у жовтні збирається одружитися з Кейшею Ка’вою та супроводжувати The Weeknd’а під час усього туру канадця.