Новини

t.A.T.u виступили перед столичними прихильниками

21 сентября 2017

Радіти чи ні шанувальникам, які колись полюбили дівчаток у шкільній формі під назвою t.A.T.u – на це запитання, схоже, не знають відповіді й самі учасниці гурту. Їм уже по двадцять вісім, тож зображати зухвалих тинейджерок якось не гоже. Та й надто довго співачки перебувають у сольному плаванні, так, що вже звикли працювати окремо. На запитання, що хорошого й навпаки вони бачать у самостійних виступах, у порівнянні з кар’єрою в гурті, зірки відповідали сухо, коротко й розрізнено.

t.A.T.u.: «Я во всем вижу только плюсы. Если есть минусы, они автоматически превращаются в плюсы.  – А вы? – Ну зачем об этом думать. Не обязательно обращать внимание на минусы и на плюсы, просто нужно делать то, чего хочется в данный момент и все».

Напередодні концерту в Києві Юлія Волкова та Олена Катіна влаштували автограф-сесію для фанів. Останні також поцікавилися у виконавиць про їхнє повернення до гурту.

t.A.T.u.: «Вы остаетесь вместе? Вы будете дальше продолжать? Мы сегодня уже отвечали на этот вопрос. Что касается воссоединения, это сложно пока. Но у нас будут какие-то одноразовые работы, здесь, в Петербурге у нас планируется ряд концертов, но прежде всего, безусловно, это наши сольные проекты. Мы сегодня здесь, мы существуем».

Тож чи це тимчасовий заробіток на імені гурту, який лише роздражнить прихильників, чи дійсно возз’єднання – покаже час. «Хіба думають t.A.T.u. про фанів?» – таке запитання виникло і в день концерту. Хоч за афішею шоу мало  розпочатися о восьмій вечора, публіку тримали на холодній вулиці до двадцятої тридцять, так що та аж скандувати почала. Коли таки впустили – ще годину на сцені нічого не відбувалося. Згодом глядачів розігрівав гурт, який не завжди потрапляв у ноти, й виконавець, на якого фани t.A.T.u. реагували кволо. Ну й нарешті на сцені постали винуватиці події: Катіна засвітила глибоким декольте, а Волкова – довгою сукнею зі шкіри й тканини. Юлія, до речі, не поберегла ні свої голосові зв’язки, ні вуха шанувальників. Вона виступала з хворим горлом і хрипіння її навіть бек-вокалістка не могла перекрити. При цьому, напередодні співачка суворо відказувала: «Петь будем!». Публіки на концерті-возз’єднанні вистачило лише на півзали. Бурхливо глядачі реагували тільки на старі хіти t.A.T.u., зокрема, пісню «Полчаса».