Новини

Тейлор Свіфт уперше вшанували нагородою імені Тейлор Свіфт

21 сентября 2017

Список нагород виконавиці примножився десятого травня в Беверлі-Гіллз. Співачка забрала додому дві статуетки, у тому числі й названу в її честь – «Taylor Swift Award». Подія під назвою «BMI Pop Awards», у межах якої це відбулося, присвячена авторам і видавцям поп-пісень, які найчастіше виконувалися впродовж минулого року. Артистці дістався приз за «незрівнянний творчий і артистичний  талант, а також вплив на шанувальників музики в усьому світі».

Як повідомлялося раніше, на «BMI» лише вдруге за 76-річну історію премії дають нагороду імені артиста. Такої честі першим удостоїли Майкла Джексона 1990 року.

На додаток до однойменної нагороди, Тейлор Свіфт вручили відзнаку «Автор поп-пісень року», за найчастіше виконувані композиції з альбому «1989» 2014 року.

На церемонії Свіфт підтримувала родина. Вона вийшла на сцену в сукні з глибоким вирізом і кольє, рожевими вустами та темними нігтями і жартома мовила: «Я дійсно дуже рада, що нагороду мого імені вирішили дати мені. Бо якби вони вибрали когось іншого, я б це не дуже добре сприйняла».