Новини

Тейлор Свіфт запускає потоковий сервіс у межах свого іменного бренду

21 сентября 2017

Минулого місяця адвокати виконавиці «Blank Space» надіслали заявку в патентне бюро про реєстрацію товарного знаку співачки. Продукція та послуги, які під ним пропонуватимуть, будуть стосуватися моди, гітар і живих виступів. Також сайт включатиме невідвантажувальний мультимедійний контент на кшталт аудіозаписів.

Схоже, це – ще один крок артистки до незалежності від акул індустрії. 2014 року вона посварилася з керівниками Спотіфай через роялті, у результаті чого із потокового музичного ресурсу прибрали її пісні.

А в 2015 артистка виграла битву з яблучним технологічним гігантом, коли зажадала від компанії виплат артистам за музику, яку користувачі прослуховують під час ознайомлювального періоду.

Під торговою маркою «Свіфтіс», яка нагадує ласкаве прізвисько виконавиці, вона також планує розповсюджувати відеоігри, відкрити власну інтернет-крамницю та лінію канцелярських товарів.

Бізнес-плани Тейлор прогресували й торік. 2016 року вона співпрацювала з власниками мобільного додатку, щоб запустити власну інтерактивну гру.