Новини

Тіна Кароль презентувала новий кліп у «Guten Morgen»

21 сентября 2017

Тіна Кароль презентувала кліп на пісню «Ніжно». В ефірі «Guten Morgen» співачка поділилася подробицями зйомок, а також спростувала можливість плагіату й схожість із свіжим відео Мадонни.

Тіна Кароль знову заспівала українською мовою. Прем’єра відео на пісню «Ніжно» відбулася в ефірі ранкового розважального шоу «Guten Morgen». Стало відомо, що цей кліп режисер зняв для Тіни абсолютно безкоштовно.

Цікаво те, що ще до прем’єрного показу кліп здобув скандальну славу. Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що відео «Ніжно» подібне до нової роботи Мадонни «Girl Gone Wild». Річ у тім, що обидва кліпи зняті в чорно-білій гамі, більш того, деякі кадри майже ідентичні. Це спровокувало низку версій, у тому числі й можливість плагіату. Однак Тіна Кароль поквапилася спростувати ці чутки.

Тіна Кароль, співачка: «Клип Мадонны заканчивается тем, что у нее по щекам текут черные слезы, а у меня начинается с такого же кадра клип на песню «Ніжно» и честно вам хочу сказать что никакого плагиата нет. Просто клип мы свой отсняли два месяца назад».

Уперше в ефірі М1 обидві відеороботи глядачі побачили в програмі «Guten Morgen».