Новини

У 68-річного Ронні Вуда з Rolling Stones народилися близнята

21 сентября 2017

Ронні Вуд знову батько. Його дружина Саллі, молодша за нього на 30 років, народила дочок-близнят на ім’я Гресі Джен і Еліс Роуз минулого понеділка, 30 травня, пізно ввечері. Публіцист артиста підтвердив звістку.

«Ронні Вуд і Саллі вельми раді оголосити про народження своїх близнюків Гресі Джен (2.72 кг) і Еліс Роуз (2.59 кг)», – так зазначив у своїй заяві публіцист, а також додав: «Дівчата з’явилися на світ 30 травня о 22:30 і почуваються неймовірно. Вони неперевершені».

Саллі також зайшла в Твіттер, щоб поділитися своїм захопленням із приводу материнства. «Спасибі всім величезне. Не можу повірити, що наші діти вже на день старші. Вони прекрасні», – написала породілля в вівторок.

 

Ронні і Саллі, власниця театрального продакшину, побралися 21 грудня 2012 року. Наприкінці 2015-ого вони анонсували, що очікують на близнят. «Саллі та Ронні Вуд дуже раді повідомити, що в червні 2016 року очікують на народження близнюків. Зайвим буде казати, що вони в нестямі від радості від цієї новини», – сказав тоді представник Rolling Stones.

Новонароджені немовлята – це п’ята й шоста дитина Ронні, але перші для його дружини. Гітарист Rolling Stones також є батьком 39-річної Джессі, прийомного сина Джеймі (41 рік), Лії (37) і Тайрон (32). Він також має десять онуків.