Новини

У Єви Мендес і Раяна Гослінга народилася донька

21 сентября 2017

Чутки про те, що Єва Мендес і Раян Гослінг чекають дитинну, увірвалися до мережі в липні, коли акторка була на сьомому місяці вагітності. Кінозірки, які познайомилися на зніманнях драми «Місце під соснами» 2011 року, завжди відкрито говорили про своє бажання створити сім’ю.

«Я хотів би створювати дітей, однак доки я цього не роблю, створюю фільми», – розповів раніше актор.

«Їхні життя повністю змінилися, як тільки Єва завагітніла. Вони почали всюди подорожувати разом і разом вигулювати своїх собак. Однак, в останні кілька місяців Мендес ледве виходила з дому», – повідомило джерело виданню «People».

Ще в лютому Єва заперечувала, що вона при надії. Тоді замовчування спричинило інцидент в міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса. Перетинаючи сектор транспортної безпеки, зірка відмовилася проходити звичайну перевірку перед польотом – через сканер тіла. Замість цього Мендес обирала ручну перевірку. Пізніше виявилося, що всі ці забаганки були пов’язані саме з вагітністю.

«Ви знаєте, ці рентгенівські сканери дійсно моторошні, хіба ні? Вони дозволяють побачити вас голою, чи не так? І не тільки це, тут ще й є аспект радіоактивного випромінювання, тож я завжди від цього відмовлялася», – розповіла акторка.

Згідно з матеріалом «People», пара нині підшукує для себе й нащадка сімейне гніздо, а поки що мешкає в скромних апартаментах на дві спальні в Студіо-Сіті.

До Єви, Раян зустрічався з Рейчел МакАдамс. З 2001 до 2002 актор також крутив роман із Сандрою Баллок.

Мендес мала серйозні стосунки з музикантом Джорджем Августо, які тривали дев’ять років. Окрім цього, акторка була пов’язана з Джейсоном Судейкісом.