Новини

Учасниці The Saturdays успішно суміщають і кар’єру, і материнство

21 сентября 2017

Учасниці дівочого квінтету The Saturdays власним прикладом демонструють уміння поєднувати роботу і батьківство. За словами Френкі Сендфорд, Рошель Х’юмс і Уни Фоден, вони розриваються між кар’єрою та материнством, проте запевняють, що всюди устигають якнайкраще виконувати свої обов’язки.

Френкі Сендфорд, учасниця The Saturdays: «Насправді, можна встигати і працювати, [і виховувати дітей]. Ми нічим не відрізняємось від інших працюючих матусь. Звісно, ми можемо розраховувати на підтримку і допомогу великої кількості людей, проте ми усі в нашій групі в першу чергу завжди орієнтувалася на сім’ю, тому ніколи не поставали перед вибором: сім’я чи кар’єра. У цьому нам дуже пощастило».

Також учасниці The Saturdays наголошують, що навіть під час турне разом з ними подорожують і їхні нащадки. Втім, спонукати малечу йти шляхом їхніх зіркових матусь у майбутньому вони не планують.

Рошель Х’юмс, учасниця The Saturdays: «Насправді вони [діти] зможуть зробити свій вибір самостійно. Поки що вони занадто маленькі, аби про це говорити, та будь-який їхній життєвий вибір у майбутньому ми будемо лише підтримувати».

Нагадаємо, що нині The Saturdays готують до релізу першу у своїй кар’єрі збірку кращих хітів, на підтримку якої колектив вирушить у турне Британією. Цікаво, що один концерт під час туру дівчата дадуть на легендарному стадіоні Уемблі.